Iran University of Medical Sciences

اولین جلسه شورای پژوهشی مرکز تحقیقات گوارش و کبد در سال 1397 اولین جلسه شورای پژوهشی مرکز تحقیقات گوارش و کبد در سال 1397

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۸ |
اولین جلسه شورای پژوهشی مرکز تحقیقات گوارش و کبد در سال 1397
اولین نشست شورای پژوهشی مرکز با حضور تمامی اساتید گوارش و کبد و همراهی تعدادی از جراحان، پاتولوژیست ها و همچنین آنکولوژیست های بیمارستان فیروزگر و ...  در روز دوشنبه مورخ 3 اردیبهشت ماه 1397 در سالن اجتماعات مرکز تشکیل گردید. در این جلسه جناب آقای دکتر سهرابی به بیان ارائه عناوین پژوهشی، نیازمندیها، و اولویت های مرکز جهت انجام طرحهای پژوهشی پرداختند و به نقاط قوت و ضعف آنها اشاره داشتند. در ادامه کارشناس مرکز سرکار خانم رنجبر به بیان گزارشی از وضعیت سال گذشته پرداختند و در این خصوص ضمن معرفی وب سایت ترجمان دانش دانشگاه و همچنین نحوه بارگذاری اطلاعات مورد نیاز در این وب سایت، توضیحاتی را ارائه دادند. در پایان ریاست مرکز جناب آقای دکتر زمانی ضمن آرزوی سالی پرتلاش و پربار برای مرکز، به بیان نقاط کلیدی و راه گشا در زمینه تحقق اهداف مرکز پرداختند.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 596 بار   |   دفعات چاپ: 90 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر